Welkom

Tijdens de Open Dag op Limes Praktijkonderwijs kunt u samen met uw zoon of dochter kennismaken met onze school. Jullie krijgen een VIP-rondleiding van een docent. Zo is er een welkom door onze directeur in ons theater, gaan jullie kijken bij de vakken verzorging, techniek, groen, ckv en drama. Ook krijgen jullie op onze leerpleinen meer informatie over onze Masterklassen, onderwijsondersteuning, de stages en de theorievakken. In de praktijklokalen krijgt uw zoon/dochter de mogelijkheid om iets te doen of te maken terwijl de praktijkdocent u graag uitlegt wat er tijdens hun lessen aan bod komt.

Datum en tijden

Onze Open Dag is op woensdag 13 januari. Door Corona mogen er niet teveel mensen tegelijk in onze school zijn. Daarom hebben wij drie tijdsblokken gemaakt waarin de VIP-rondleidingen plaatsvinden. U mag zelf kiezen welke tijd u het beste uitkomt, u kunt starten om 15.00 uur, 16.30 uur of 19.00 uur. Aanmelden is verplicht en kan hieronder.

Corona

Vanwege corona mag er maar 1 volwassene met de leerling mee naar binnen. Deze volwassene moet een mondkapje dragen tijdens het gehele bezoek in de school en moet vooraf een gezondheidsverklaring invullen. Deze ontvangt u 48 uur voorafgaande aan de Open Dag via het opgegeven mailadres.

Aanmelden

Klik op de tijd waarop u wilt starten, dan kunt u zich aanmelden.

PS De wereld kan momenteel iedere dag anders zijn. Het kan dus zo zijn dat de overheid besluit dat de Open Dag op een andere wijze moet worden georganiseerd of dat er aanvullende maatregelen nodig zijn. Als dit zo is, ontvangt u deze informatie van ons via het opgegeven mailadres.