Afsluiting project The Sims

Afgelopen weken hebben de leerlingen van klas 2 gewerkt aan project The Sims. Tijdens dit project moesten de leerlingen met hun team een gebouw ontwerpen, bouwen en inrichten.

Voorafgaand aan het bouwen werd er in de klassen een klassenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering voerden de leerlingen een debat met elkaar over de doelgroep van de appartementen. Zo kon er worden gekozen voor studenten, starters, gezinnen of senioren.

Toen de doelgroep bekend was moesten de team gaan nadenken over de indeling van hun appartement. In Floorplanner werden ontwerpen gemaakt en daarna kon het bouwen gaan beginnen.

Ieder team bouwde met platen van foam de muren en meubels. Ook werden de appartementen gestoffeerd en voorzien van deuren en ramen.

Vandaag werd het project afgesloten en werden alle appartementen door een jury beoordeeld. Met de prijsuitreiking werd het project afgesloten.

De derde prijs is gegaan naar Swen, Ocean, Hussein en Jeffrey. De tweede prijs ging naar Kees, Lara en Marnix en de winnaars van het project waren Vanessa, Abby en Sidney!