Disneyland Parijs met klas 4/5

Maandag 14 mei op dinsdagnacht 15 mei vertrokken wij met 6 docenten en 42 leerlingen uit de bovenbouw richting Disney. Na een snelle busreis kwamen wij rond half 9 aan. De leerlingen konden zich bij aankomst even opfrissen en daarna was het tijd om richting het park te lopen en in de attracties de gaan. Het was heerlijk weer, waardoor het ontzettend leuk was om in de twee parken te zijn. In de avond genoten wij nog van een prachtige vuurwerkshow. Moe en voldaan gingen wij met z’n allen naar het hotel. Hier kregen de leerlingen de sleutel van de kamer en konden ze gaan ‘slapen’.

Woensdag zijn we, na een heerlijk ontbijt, weer de hele dag in het park geweest. Zowel Disney studio’s en het Disney park zijn beide dagen door de leerlingen goed bezocht. Rond 18.00 uur stapten we de bus in en zijn we bij de grens van Frankrijk/België McDonalds gaan eten.

De hoogtepunten waren volgens de leerlingen de Tower of Terror, Big Thunder Mountain, Ratatouille: The Adventure, Star Wars Hyperspace Mountain en de Rock ’n Roller Coaster.

Het was weer een Disneyreis om nooit te vergeten.