Aan het einde van het schooljaar neem je afscheid van je basisschool en zet je de stap naar het voortgezet onderwijs. Vanuit school heb je het advies ‘praktijkschool’ gekregen en wij heten je van harte welkom!

Voor Leerlingen

Op Limes Praktijkonderwijs leer je door te doen. De theorie wordt gekoppeld aan praktische opdrachten en stages. We kijken daarbij naar wat jij kan en wat je graag wilt.

Voor Ouders

Wilt u een middelbare school waarop uw kind goed en breed wordt opgeleid voor een mooi vak of voorbereid op een mbo-opleiding? Waar goede en persoonlijke begeleiding is? En dat hij of zij daarbij ook een leuke schooltijd heeft? Dan heten wij u van harte welkom op Limes Praktijkonderwijs.


Meer weten?

Wij stellen onze school graag aan u en uw zoon of dochter voor. Ik ben Piet Keijzer, directeur van Limes Praktijkonderwijs. Ik heet u graag persoonlijk welkom op onze school. Wij begrijpen dat naast een goede opleiding ook een leuke middelbare schooltijd voor uw zoon of dochter heel belangrijk is.
Dus heeft u als ouder de komende maanden vragen, wilt u een persoonlijk gesprek of wilt u een rondleiding door de school? Neemt u dan gerust contact met mij op:

Tel. 071 402 99 90 of mail: p.keijzer@limes-katwijk.nl 

Tot ziens op Limes Praktijkonderwijs!

Piet Keijzer

Directeur