Skikamp Imst 2019

Zondag 20 januari zijn we met 42 leerlingen vertrokken naar Imst, Oostenrijk. Bij de grens overgang ruilde onze buschauffeuse met Mark onze buschauffeur. Deze chauffeur heeft ons de rest van de week perfect heen en weer gereden.

Na een nachtje met weinig slaap, kwamen we mooi op tijd aan. De kamers werden ingedeeld en we hebben een lekker soepje gekregen. Om half 12 verzamelen en lopend naar de ski verhuur. Gelukkig wist meneer Degenkamp een korte route, zonder te veel klimmen en klauteren. Bij de skiverhuur ging het super snel. We besloten terug te lopen, i.p.v. de bus te pakken en kwamen moe, maar voldaan, terug in het hotel. Daar hebben we lekker gegeten en vervolgens gingen de meeste leerlingen op tijd slapen.

De dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag waren vier fantastische ski dagen. In groepen hebben we heerlijk geskied. De weersomstandigheden waren prima, lekker zonnetje wel wat koud: -20. Af en toe vallen, maar daarna weer snel opstaan en doorgaan. Een aantal groepen zijn ook een dag naar een ander ski gebied geweest. Dit was een mooie uitdaging. Aan het einde van de week zijn alle leerlingen helemaal, over de rode 9, naar beneden geskied. Wat een fantastisch resultaat!!!

De avonden hebben we genoten. De avonden waren gevuld met lekker eten, leuke activiteiten, muziek, dans en natuurlijk gezelligheid. Het rodelen blijft een fantastische ervaring. Samen met een sleetje over een mooi parcours roetsjen, heerlijk.

Na een fantastische week nog even langs de Mc Donalds en vervolgens naar huis. Ook de terugreis ging zeer voorspoedig.

Namens Erik, Ellis, Fabio, mevrouw van Diemen, meneer Degenkamp, meneer Koole, meneer Rietkerk en mevrouw van den Berg willen we alle leerlingen bedanken voor een top week!! Wij hebben weer genoten en hopelijk weer tot volgend jaar!!!

Op de Facebookpagina van school zijn de foto’s en de dagverslagen van deze reis te vinden.