Uitjes klas 2, 3 en 4

Klas 2: Duinrell

Op woensdag 4 september vertrok klas 2 rond half 10 naar Duinrell. Het was heerlijk weer om op de fiets te stappen. Eenmaal in het park gingen de leerlingen al snel op eigen houtje richting de attracties. De Falcon, Splash, kikkerachtbaan en de Dragonfly waren toch wel favoriet. Rond 12 uur konden de leerlingen aanschuiven voor een frietje en kipnuggets en nadat iedereen was uitgegeten gingen ze snel weer richting de attracties. Helaas begon het te regenen, maar zochten een aantal leerlingen al onderdak in de ballenbak en later de botsauto’s.

Ondanks de regen heeft iedereen genoten van een gezellig dagje Duinrell!

 

 

Klas 3: De Efteling

Om 08.30 uur vertrokken de leerlingen naar de Efteling. Om 10.15 uur kwam de bus al aan in Kaatsheuvel. Bij aankomst kreeg iedereen een bonnetje om een lekker ijsje te halen en daarna mocht iedereen zelf het park in gaan. De leerlingen gingen in de Vogelrock, De Python, Joris en de Draak en De Droomvlucht. Ondanks dat het in de middag met bakken uit de hemel kwam, had iedereen het erg naar zijn zin. Aan het einde van de dag gingen de leerlingen nog even het winkeltje in en daarna vertrok de bus om 17.00 uur weer terug naar Katwijk.

 

 

Klas 4: De Kwakel

De leerlingen van klas 4 vertrokken rond 12.00 uur naar de Kwakel. Dat het regende was voor ons niet zo erg, want dat we nat zouden worden was iets wat vast stond. We begonnen per klas met een zeskamp. Elke klas deed met een eigen begeleider een parcours. Er moest over dingen heen geklommen worden of leerlingen moesten tegen elkaar racen. Bij het klimmen vielen de eerste leerlingen al in het water, maar dat kon de pret niet drukken. Iedereen mocht zich daarna even opwarmen bij het vuur en kon even pauze nemen. Vervolgens stond de survivaltocht op het programma. De leerlingen hingen in netten, klommen over touwen over het water, vielen in het water en hadden veel plezier. Daarna hebben alle leerlingen een warme douche genomen en vertrokken we met elkaar weer met de bus terug naar Katwijk!