Kennismaken

|
|
Kennismaken

Bent u benieuwd of onze school de juiste keuze is voor uw zoon of dochter? Kom dan eens kennismaken. Wij stellen onze school graag aan u en uw zoon of dochter voor want wij begrijpen dat naast een goede opleiding ook een leuke middelbare schooltijd belangrijk is.

Heeft u als ouder vragen, wilt u een persoonlijk gesprek of wilt u een rondleiding door de school? Kom dan naar een van onze kennismakingsdagen of neem u gerust contact met ons op:

T 071 402 99 90,
M info@limes-katwijk.nl 

Graag tot ziens op Limes Praktijkonderwijs!

Open Avond

Tijdens de Open Dag op Limes Praktijkonderwijs kunt u samen met uw zoon of dochter kennismaken met onze school. Jullie krijgen een VIP-rondleiding van een docent, gaan jullie kijken bij de vakken verzorging, techniek, groen, ckv en drama. Ook krijgen jullie op onze leerpleinen meer informatie over onze onderwijsondersteuning, de stages en de theorievakken. In de praktijklokalen krijgt uw zoon/dochter de mogelijkheid om iets te doen of te maken terwijl de praktijkdocent u graag uitlegt wat er tijdens hun lessen aan bod komt.

Woensdag 24 januari 2024
17.00 – 20.00 uur

Na je aanmelding

Al voor de zomer ontmoet jij je nieuwe klas en mentor. In juni organiseren we een moment waar je kennis kan maken met je klasgenootjes en je mentor. Zo is het een stukje minder spannend als het schooljaar echt begint.

Ook word je, samen met je ouders, uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken jullie het eerste Ontwikkel Perspectief Plan (OPP). Dit plan wordt opgesteld aan de hand van de gegevens van je oude basisschool en de inbreng van jou en je ouders. In het plan komen dan jouw doelen, wat wil jij bereiken als je bij ons op school zit?

Als het schooljaar begint

Het schooljaar beginnen we met introductiedagen. In deze dagen maken we je wegwijs op school en doe je allerlei activiteiten met je nieuwe klasgenoten, zodat je elkaar al snel leert kennen. Ook ga je in de tweede week van het schooljaar op introductiekamp

 

 

 

Kennismaken
|
|
Kennismaken

Snel naar: