Masterklassen

|
|
Masterklassen

Voor klas 1, 2 en 3 bieden we verschillende masterklassen aan op het gebied van vrije- tijdsbesteding. Hierbij kan je denken aan kunst, theater, muziek en sport. De masterklassen zijn na de gewone lessen en je kan zelf kiezen welke masterklas je wilt volgen.  Voor de leerlingen vanaf 16 jaar is er de masterklas autotheorie. Je krijgt dan een heel schooljaar les in autotheorie en de proefexamens worden besproken door een instructeur van een echte rijschool. Aan het begin van het schooljaar hoor je van je mentor hoe jij je kunt aanmelden.  Voor de meeste masterklassen wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Voor de masterklassen sport en autotheorie worden er meer kosten gevraagd omdat de activiteiten en materialen duurder zijn.

Masterklas Sport

In de Masterklas Sport ga je naast de sporten in de gymzaal ook sportactiviteiten doen buiten school. Zo ga je bijvoorbeeld lekker surfen, mountain biken en long boarden.

Masterklas Muziek

In de Masterklas Muziek leer je met de schoolband nummers spelen en ga je ook een aantal keer per jaar ook voor leerlingen en/of ouders optreden. Als je geen muzikaal talent hebt vind je het misschien wel leuk om het licht en geluid te regelen.

Masterklas Toneel

In de Masterklas toneel ga je met je medeleerlingen een toneelstuk oefenen en uiteindelijk ook uitvoeren in ons mooie theater! Ook gaan we met de hele groep als uitje naar een echte musical of een echt toneelstuk!

Masterklas Creatief

In de Masterklas Creatief krijg je een mix van allerlei creatieve bezigheden: van graffiti spuiten tot schilderen en ontwerpen.

Autotheorie

Bij de masterklas autotheorie krijg je een heel schooljaar les in autotheorie. Je krijgt een theorieboek en een licentie voor proefexamens. De proefexamens worden besproken door een instructeur van een echte rijschool.

Masterklassen
|
|
Masterklassen

Snel naar: