Borismethode

|
|
Borismethode

De Borismethode wordt vanaf klas 1 ingezet om te oefenen met de werknemersvaardigheden die nodig zijn voor je stage. Je werkt aan sociale vaardigheden met de Borismethode (Mijn Sova/Weva/Werk).

Tijdens de stages kun je Boris-praktijkverklaringen op verschillende mbo-niveaus halen. Dit houdt in dat als je onderdelen op je stage goed doet, je een erkend certificaat kan behalen op mbo-niveau. De praktijkverklaring is een bewijs dat jij bepaalde vaardigheden beheerst en het kan toegevoegd worden bij je CV als je gaat solliciteren. Het gaat hierbij niet om de theoretische competenties, maar alleen de praktische competenties uit het mbo. Dit vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Branchecursussen

Naast de stages kun je in je laatste jaar ook branchecursussen volgen. Deze zijn bedoeld om jouw kennis te vergroten en je kans op een baan te verhogen. Cursussen waar je aan kunt denken zijn: SWB (veiligheid), Bosmaaier, Heftruck, Lassen, SVA (schoonmaak), Barista, Bloemschikken en Oriëntatie Food. Je behaalt een certificaat na de afronding. Dit vergroot jouw kans op de arbeidsmarkt.

 

 

 

 

Borismethode
|
|
Borismethode

Snel naar: