Het gebouw

|
|
Het gebouw

 

Ben je benieuwd hoe onze school eruit ziet? Onze leerlingen laten je in deze video graag alvast een deel van de school zien! Maar natuurlijk ben je ook welkom om te komen kijken. Hier vind je alle informatie over onze Open Avond. Heb je deze gemist en wil je toch komen kijken? Laat dan je ouders even bellen of mailen om een afspraak te maken.

Faciliteiten

In de kantine zijn tegen kleine prijzen dranken en gezonde etenswaren te koop. Ook zijn wij een alcoholvrije school, wat inhoudt dat er bij feesten en andere gelegenheden geen alcohol wordt geschonken.

Rookvrij schoolterrein

Een gezonde leeromgeving vinden wij belangrijk. Daarom heeft onze school vanaf schooljaar 2019-2020 een rookvrij schoolterrein. Onze locatie(s) waren al langer rookvrij. Maar ook het schoolterrein buiten is nu rookvrij. Dit geldt voor iedereen: leerlingen, docenten, ondersteunend personeel, ouders en bezoekers. Ook tijdens ouderavonden en andere activiteiten buiten schooltijd.

Waarom een rookvrij schoolterrein?

Vanaf 2020 moeten alle scholen een rookvrij schoolterrein hebben. Onze school wil leerlingen een gezonde en rookvrije leeromgeving bieden. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de rokers begint op het schoolplein. Op dit moment raken 75 leerlingen per dag in Nederland verslaafd aan roken. De hersenen van jongeren zijn extra gevoelig voor de verslavende werking van nicotine. Hoe jonger een roker start, des te groter de kans op verslaving. Een rookvrij schoolterrein helpt leerlingen niet te roken en voorkomt ook ongewenst meeroken. Met elkaar dragen we bij aan een gezonde leeromgeving voor onze kinderen. Wilt u meer weten? Kijk dan eens op deze website: https://www.rookvrijschoolterrein.nl/

 

 

 

 

Het gebouw
|
|
Het gebouw

Snel naar: